За нас

Астифуд ЕООД е българска компания, създадена през 2004 година, специализирана в сферата на цялостното управление на ресторанти, заведения и кетъринг услуги. Основната дейност на компанията е управление на заведения за столово хранене и кетъринг услуги. 

Предлагаме на своите клиенти неповторима и разнообразна кухня, съчетана с перфектна организация!

Персоналното отношение към клиента за нас е на първо място. Затова обръщаме специално внимание на всеки вкус и предпочитания. За нас всеки клиент е специален, всяко събитие е неповторимо и уникално.

През годините сме организирали редица мероприята за наши клиенти, като броят на гостите е варирал от няколко човека до 2500 души.

Успехът на нашата работа се дължи не само на доброто познаване на нуждите и очакванията на гостите ни, но и разбира се на успешната ни съвместна дейност с нашите партньори.

Ние управляваме няколко заведения за столово хранене в София като непрекъснато обогатяваме портфолиото си.  Имаме дългогодишен опит в цялостната организация на ежедневен фирмен кетъринг в складово-терминалната база на  M&M България, в централата на българския мобилен оператор Мобилтел ЕАД, както и на Летище София.

Гордеем се с висококачественото ни обслужване, вкусната храна и атрактивното представяне на всяко наше събитие

Всичко това нямаше да бъде възможно без задружните усилия на екипа на Астифуд ЕООД.

В компанията работят над 70 професионално подготвени служители. Към днешна дата дружеството разполага с капацитет да изхранва ежедневно над 2000 човека, което ни дава увереност, че можем да се справим с почти всяко събитие  в сферата на предлаганите от нас услуги. 

Компанията разполага със Сертификат за Качество HACCP и ISO 9001:2000 от OHMI EuroCert.

 


 

Ние сме готови да предложим:

waiterЦялостна организация на събития - от камерни събирания до големи корпоративни инициативи

waiterВисококачественото обслужване, вкусна храна и атрактивно представяне

waiterИндивидуален подход с внимание към всеки детайл за всяко мероприятие

waiterСпокойствие и комфорт на клиента и неговите гости