Столово хранене

За нашите корпоративни клиенти предлагаме услугата столово хранене. През годините сме управлявали различни хранителни обекти от този тип и имаме богат опит.

Ние поемаме всички дейности по столовото хранене за служителите, както и цялостното управление на обекта. включително кафе-машини, вендинг машини и пакетирани храни и напитки.

В професионално оборудваните ни кухни ежедневно приготвяме и предлагаме голям избор от ястия, които ще задоволят всеки вкус. Използваме продукти с най-високо качество, които приготвят по здравословни методи. По този начин осигуряваме на Вашите служители качеството на хранене през работно време.

Ако не разполагате с кухня, имаме възможност да приготвяме храната в нашата кухня-майка и да я доставяме до Вашия обект всеки работен ден.

 

Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да посветим своето внимание на храненето.

                                              Лучано Павароти

 


 

 В МОМЕНТА СЕ ГРИЖИМ ЗА СТОЛОВОТО ХРАНЕНЕ НА:

Столовата към складово-терминалната база на „М и М Милицер и Мюнх БГ” ООД  е заведение за хранене, създадено изцяло в отговор на нуждите и желанията на служителите. Заведението е предпочитано място за хранене и отдих през почивката на персонала в компанията, както и на близо 1500-те човека, работещи в Индустриална зона-Обеля.

Успешно управляваме столовата, кафенета и пицарията, намиращи се в сградата на централния офис на Мобилтел ЕАД. Заведенията предлагат целодневно топли ястия, пакетирани храни и напитки и се ползват както от всички служители на мобилния оператор, така и от гости.

 

От години управляваме заведение за хранене  „Aero Café”, което се намира в Терминал 1 на Летище София. Всеки ден то обслужва стотиците служители от персонала на летището. Тъй като заведението се намира в обект от значение за Националната сигурност, всеки един служител е минал щателна проверка.

 

 

Свържете се с нас, за да организираме храненето и във Вашата компания.