Кетъринг

 Кетърингът е наука, а най-важният елемент в нея е храната! 

За нас думата „кетъринг” означава не просто услугата да приготвиш и сервираш добра храна на събитие по някакъв повод, а съчетава науката, бизнеса, изкуството и предизвикателството да се приготви и поднесе качествена кухня за много хора.

Науката да превърнеш едно събитие в незабравим спомен

Бизнесът да предоставиш качествена услуга на достъпна цена

Изкуството да създаваш атмосфера

Предизвикателството да накараш всички гости да се почувстват единствени и специални

Да се занимаваш с кетеринг означава да произвеждаш, да вършиш занаятчийска работа в промишлени размери и то с висококачествени продукти, като едновременно с това спазваш безупречна хигиена.

Това е принципът, заради който всяка година все повече организации и частни лица се обръщат към нас за подкрепа и сътрудничество при организиране на кетъринг мероприятия


 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Кетърингът, доставен от „Астифуд”, се отличава с изключителното съчетание на изисканост, атрактивно представяне, безупречно обслужване и вкусна храна. От камерни събирания до големи корпоративни събития, клиентите могат да разчитат на нашия професионализъм.

Ястията се приготвят в модерно изградена кухня, отговаряща на всички изисквания по НАССР. Продуктите са от най-високо качество и се приготвят по здравословен начин, съобразен с последните тенденции в световната кулинарна индустрия. За транспортиране на готовите продукти и спазвайки необходимите изисквания, разполагаме със специализирани автомобили, чрез които покриваме организация на събития в цялата страна.

Нашият приветлив и усмихнат персонал осигурява неповторима атмосфера за гостите.

Качественото оборудване и посуда, внасят чувство на лукс и блясък на мероприятията.

Стараем се да предлагаме все по-широк спектър от услуги и поемаме цялостната организация на всякакви събития, включително техническата и логистична част, като необходима основа за осъществяването им.

Винаги можете да разчитате на професионалния ни опит при изпълнението на поетите ангажименти, за да се насладите на Вашия празник!

Можете да се обърнете към нас за Вашите абитуриентски балове, абсолвентски балове, автосалони, асамблеи, банкети, барбекюта, бизнес-срещи, годежи, годишнини, гурме мероприятия, дегустации, изложби, именни и рождени дни, конференции, конгреси, концерти, кафе-паузи, корпоративен кетъринг, офис-партита, официални закуски, обеди и вечери.

 


 

Свържете се с нас, за да доставим кетъринг за Вашето събитие!